zamjenik gradonačelnika

Ivošević: U napadu na mene sudjelovala je i splitska policija

10.04.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević na konferenciji za medije optužio je policajce za sudjelovanje u incidentu u kojem su ga dvojica muškaraca u veljači dočekala pred njegovom zgradom i prijetila mu fizičkim nasiljem

Prijava protiv nasilnika je odbačena, a Ivošević je na konferenciji za medije rekao da će zbog sudjelovanja u sačekuši na njega prijaviti policajca Stipu Bilobrka te ustvrdio da je moguće i to da je u slučaj bilo uključeno i više policajaca, donosi Dalmatinski portal.

'Neka to utvrdi istraga koja će se morati dogoditi kako bi hrvatski građani dobili odgovor čuva li hrvatska policija službene osobe ili kriminalne skupine. Prošli tjedan javnost je informirana da je DORH odbacio kaznenu prijavu protiv gospodina Bešlića, čovjeka s lijepim dosjeom, izvođača ilegalnih radova u Glagoljaškoj, za sačekušu ispred mog portuna. Angažirao sam odvjetnika koji je u moje ime izvršio uvid u spis', rekao je Ivošević te je nabrojio sva kaznena djela zbog kojih je prijavljivan Bešlić i zapitao se što mu je činiti ako se ponovi slična situacija. Splitski gradonačelnik Ivica Puljak pozvao je ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da poduzme potrebne korake.

  • +3
Bojan Ivošević Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

'Imamo ozbiljne indicije da su pojedini policijski službenici u dosluhu s kriminalnim miljeom u Splitu i pozivamo Božinovića da reagira', rekao je Puljak.