30 tisuća razloga

Split ovršuje HDZ zbog duga. Ivošević: Zato nisu dobili štandove, rade budale od nas

05.04.2024 u 16:23

Bionic
Reading

Bojan Ivošević, splitski dogradonačelnik, objavio je na Facebooku status o tome kako je HDZ zatražio postavljnje štandova za kampanju u Splitu i kako ih zbog duga gradu nije dobio, ali i što se događalo nakon toga

Ivoševićev status prenosimo u cijelosti

'Već neko vrijeme HDZ je dužan Gradu Splitu nešto više od 30 tisuća € i to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru.

26.03.2024. poslan je prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave za navedeni iznos HDZ-u. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru.

Prošli tjedan poželjeli su zatražiti štandove za kampanju u Splitu i zapeli na koraku koji se zove potvrda o nepostojanju duga. Ni to nismo iznosili u javnost niti smo imali namjeru.

03.04.2024. HDZ ide raditi budalu od Grada Splita i njegovih građana te preko drugog pravnog subjekta traži zakup javne površine za predizborne aktivnosti HDZ-a.

Takvi marifetluci možda su prolazili u njihovom mandatu, ali u našem neće. Platite dugove Gradu Splitu pa ćete imati mogućnost koristiti njegove javne površine za kampanju. "Tko je jamio, jamio je." u Splitu ne prolazi', napisao je Ivošević.

>>> Interaktivnu kartu izbornih jedinica pogledajte u nastavku. Klikom na svaku jedinicu otvara s prozor s čelnicima lista najvećih stranaka.

embed kod intereaktivne karte: