MILANOVIĆ I KOLINDA KUKAVIČJA JAJA?

Ivica Pančić 'otkriva' pakleni plan Mate Granića

13.03.2015 u 14:58

Bionic
Reading

Nekadašnji SDP-ov ministar branitelja Ivica Pančić na Facebooku je pokrenuo 'Inicijativu za spas hrvatske ljevice'. U novoosnovanoj grupi svakodnevno objavljuje, u najmanju ruku, zanimljive teze. Pa je tako danas objavio kako je za sve kriv - ni manje ni više nego Mate Granić

'Za sve je kriv Mate Granić. Upravo će on, tako kažu, nakon Tuđmanove smrti, uputiti zabrinutog Z. M., koji je vjerno služio Tuđmanovom režimu u Ministarstvu vanjskih, da se učlani u SDP. A ako je dosljedan u svojim namjerama, onda i projekt Kolinda-predsjednica za cilj ima uništenje i HDZ-a. U tom slučaju, pola mu je oprošteno', piše Pančić.

'Z. M.' je Zoran Milanović koji je u 90-ima radio u Ministarstvu vanjskih poslova, a Pančić tvrdi da je on zapravo kukavičje jaje koje treba uništiti stranku.


Smatra da nekadašnji hrvatski ministar vanjskih poslova Mate Granić, koji je savjetnik iz sjene Kolinde Grabar Kitarović, istu stvar radi s novom hrvatskom predsjednicom. Samo je ovog puta žrtva HDZ. Sam Granić nije se bio voljan osvrtati na Pančićeve tvrdnje. Izjave je, kaže je za tportal pročitao, no ne želi ih komentirati.

U starijoj objavi Pančić pak tvrdi da je Milanović grobar SDP-a te da je to izbor vodstva i članova te stranke na koji je nemoguće utjecati.

'Međutim, mi - lijevo orijentirani pojedinci, koji smo od samog početka upozoravali na pravi karakter Milanovića i njegovih pobočnika, ne smijemo dopustiti uništenje cjelokupne hrvatske ljevice i trajnu kompromitaciju lijeve ideje. Smatramo da ljevica ne smije biti sinonim za korupciju, klijentelizam, politički primitivizam i nasilje, a upravo na tim osnovama se zasniva današnji SDP pod vodstvom njezinog predsjednika', piše Pančić.

Napominje da će se utemeljenje Inicijative za spas hrvatske ljevice održati u 'narednih desetak dana u Vukovaru, simbolu hrvatske slobode i otpora'.