TRESI, MIŠKO

InFamous 2 će sadržavati multiplayer?

20.09.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Prema riječima autora inFamousa 2, ova će igra imati više od single player kampanje s par završetaka

Na ovogodišnjem Penny Arcade Expou procurile su informacije o potencijalnim smjerovima u kojima će se kretati novi inFamous. Prema intervjuu s razvojnim timom, postoji šansa da će se u igru ubaciti opcije za nekoliko novih tehnologija s kojima se Sony u zadnje vrijeme poigrava.

Kako stvari stoje, Sucker Punch razmatra mogućnost ubacivanja opcije za Playstation 3 Move, kao i podršku za 3D televizore. Ovo bi moglo biti prilično zanimljivo, s obzirom na to da ubacivanje motion kontrola u akcijski hit poput inFamousa osigurava prodaju hardvera koji ih omogućuje.

Ako nas pitate, najradije bismo ostali kod dobrog starog dualshocka, s obzirom na način na koji volimo igrati klasične akcijske avanture: BEZ USTAJANJA IZ KAUČA.




Druga, malo zanimljivija vijest vezana je uz SP-ovo razmatranje opcije za eventualni InFamous 2 multiplayer mode. Nešto kao kooperativna kampanja ili arena gdje se pet moćima nabrijanih likova međusobno prži strujom definitivno nam izmamljuje smješak na usta. inFamous 2 trebao bi izaći tijekom iduće godine.