KLAXONS I MARK RONSON

Impresivan lineup FOR 2014 festivala na Hvaru

05.03.2014 u 12:56

Bionic
Reading

Popis ovogodišnjih izvođača otvaraju engleski rock raveri Klaxons, Darkside – najnoviji projekt Nicolasa Jaara i Davea Harringtona, te britanski producent Mark Ronson koji će nastupiti sa svojim DJ set-om. Već mi leptirići plešu u stomaku!!!


Nadalje, na FOR 14 nastupit će Factory Floor – odličan britanski plesni synth-industrial band, ozbiljni poznavatelji plesnog podija Erol Alkan, Tensnake, Bok Bok, Maurice Fulton, te glazbena senzacija savršenog glasa koja dolazi ravno sa svih glazbenih ljestvica protekle godine – Kelela. U tjednima i mjesecima koji slijede, festival će objavljivati još novih izvođača.

Prošle godine iskušana formula FOR festivala u optimalnom je omjeru izmiješala fantastičnu glazbu, koncerte i DJ bravure, neposredan kontakt s izvođačima, nepostojanje napornih festivalskih dinamika poput čekanja u zamornim redovima, gužve itd, te magiju prvih ljetnih dana na čarobnom Hvaru. Obzirom na to da je kombinacija izazvala vatromete oduševljena stranih posjetitelja te je na sam Hvar vratila dio kvalitetne publike i ljubitelja otoka koji su ga izbjegavali prijašnjih ljetnih sezona, formula za 2014. godinu ostaje ista!
Koncerti će se odvijati u prvom dijelu večeri u klubu Veneranda, dok je Carpe diem Beach na otočiću Marinkovac rezerviran za noćne i dnevne DJ set-ove.

Četverodnevu ulaznicu za FOR festival po povoljnoj EX YU cijeni moguće je kupiti na stranicama Eventima

Sve novosti FOR festivala pratite na njegovim facebook, twitter, web i instagram stranicama.