teo zdilar

Imoćanin koji je zabranio ulaz SDP-ovcima: Rijeka je puna Jugoslavena, u Imotskom su čisti Hrvati

26.02.2021 u 14:23

Bionic
Reading

Nakon što je objava na Facebooku vlasnika riječkog kafića Three monkeys da kod njega HDZ-ovci nisu dobrodošli izazvala pravu aferu i burnu reakciju premijera jučer je stigla protuofenziva iz Imotskog

Na vratima lokala u Imotskom osvanuo je plakat s porukom da je zabranjen ulaz SDP-ovcima, posebice Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. Plakat je uklonjen.

'Ne ispričavam se nikome, samo nisam znao da će to izazvati ovoliku medijsku pozornost pa sam zato uklonio plakat', kaže Teo Zdilar za Novu TV.

Podsjeća kako je lani u Imotskom tijekom karnevala spaljena lutka SDP-ovca Nenada Stazića, što je zasmetalo njegovom kolegi Arsenu Bauku te je protiv organizatora podnesena i kaznena prijava.

Vlasnik hotela u Imotskom zabranio ulazak Arsenu Bauku i Nenadu Staziću Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj

'Ovo prije dogodilo se u Rijeci, gdje je sve puno Jugoslavena, a ja sam ovo napravio u Imotskom, gdje smo svi čisti Hrvati. Ja nisam član nikakve stranke, politika me ne zanima, ali me bole neke stvari koje su se napravile. Ja nisam ljut ni na koga. Nije mi nimalo žao i nemam se namjeru nikome ispričavati', kazao je Zdilar i dodao kako ga ne zanima što na sve kažu pojedine stranke te je, ako je potrebno, spreman i preuzeti odgovornost.