SERIOUS SAM 3!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

21.11.2011 u 12:21

Bionic
Reading

Unatoč svim hitovima koji su se nagomilali tijekom nekoliko posljednjih tjedana vjerujemo da ćete ovoga pronaći barem nekoliko sati za novi nastavak u najpopularnijoj hrvatskoj franšizi

Serious Sam 3: BFE

 

'Svjetsko, a naše!', rekli bi neki s ponosom spominjući planetarno popularnu franšizu Serious Sam iz zagrebačke radionice Croteama. Sve je počelo još 2001. godine The First Encounterom koji je svojom old school FPS filozofijom osvojio i kritiku i publiku. Sutra, 22. studenoga, punih desetak godina nakon prvijenca, moći ćemo zaigrati posljednji nastavak u franšizi i upoznati se s početkom cijele priče. BFE će, naime, biti prequel, radnjom smješten u Egipat 22. stoljeća. Za ovaj nastavak Croteam je konstuirao i potpuno novi engine koji izgleda izvrsno, a nadamo se da će takva biti i cijela igra, iako je upitno koliko je moguće osvježiti koncept na kojemu se Serious Sam zasniva već čitavo desetljeće.

 

Serious Sam 3: BFE sutra ćete moći zaigrati na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Batman: Arkham City

 

Arkham City već se pojavio na tržištu prije nekoliko tjedana, no samo za PlayStation 3 i Xbox 360 konzole, dok će ga u petak, 25. studenoga,  moći zaigrati i svi vlasnici PC platforme. Kritike konzolaške verzije su izvrsne i kažu da je Arkham City u potpunosti dostojan nasljednik Arkham Asyluma, a to je definitivno najbolja preporuka svim fanovima prvijenca, ali i samog lika i djela Batmana.

 

Na dan izlaska PC verzije za sve tri platforme izlazi i DLC Robin Bundle Pack.

 

WWE '12

 

U petak će se na tržištu pojaviti i najnoviji nastavak u hrvačkoj franšizi, nakon vrlo dobrog WWE SmackDown vs. Raw 2011. Igra je najavljena za PS3, Xbox 360 te Wii.