I ja svoj Doshaburi imam!

I ja svoj Doshaburi imam!

29.02.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Riječ je o brendu Horace koji je još 2007. prvi put predstavljen na London Fashion Weeku. U nastavku pogledajte prekrasan Trg MACBA u Barceloni, zgodne skejtere i meni jako drage fotke koje je uradio moj brat Luka Nižetić

Od svih lipih stvari koje sam strpljivo dočekala na sniženju u butiku Doshaburi u centru Barcelone teško je bilo odabrati samo jednu. I da vam budem iskrena, još dan danas ne znam kako bih je nazvala, ali mi najviše nalikuje nekakvom ponču ili tunici (iako ima rukave).
O japansko-engleskoj fuziji odnosno o Doshaburiju sam pisala jučer pa da se ne ponavljam, vi koji niste uspjeli pročitati, kliknite ovdje.

Horace je spoj mode, tekstila i ilustracije dvojice dizajnera: Adama Entwislea and Emme Hales koji oduševljavaju zahvaljujući svojim živim bojama, 3D detaljima i grafičkim otiscima. Iako u svojim kolekcijama koketiraju s raznim bojama meni se svidjela upravo ova jednobojna crna tunika.

Na ovaj sam photo session posebno ponosna. Napravio ga je moj brat Luka u nedavnom posjetu svojoj sestri u Barceloni. Mjesto radnje je predivna Plaza MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona), inače skejtersko okupljalište na kojem nerijetko ispijam svoju jutarnju kavu dok mi nad glavom nadlijeću skejteri.

Ovdje pogledajte kolekciju Horace Esprit de Corps Autumn Winter 2010/11.