SLIKU SVOJU LJUBIM

HSP se ruga virovitičkom županu

03.03.2011 u 21:39

Bionic
Reading

Premda je HSP Virovitičko-podravske županije najavio i danas u Virovitici održao tiskovnu konferenciju s temom o gospodarstvu, natpisi na majicama koje su HSP-ovci pripremili i odjenuli za presicu skrenuli su pozornost novinara na sasvim drugu stranu

Naime, nakon što je jučer u Večernjem listu objavljen podatak da je župan Tomislav Tolušić osoba koja se krije iza nadimka 'Roks' na forumu web portala Virovitica.net-a te da to ime koristi kako bi u raspravama anonimno hvalio sebe, stranačke kolege i HDZ, haespeovci su na majice stavili natpis 'Roks' i 'Sliku svoju ljubim' – što je dio naslova objavljenoga članka.

U materijalu koji su poslali novinarima čelnici HSP-a žale se na 'zaostatak razvoja županije u svim segmentima' i navode podatak da lokalni poduzetnici teško prolaze na natječajima a poslove uglavnom dobivaju firme iz nekih drugih krajeva.

'Riječ je o čistoj politici. To su dečki koji su meni baš simpatični i razumijem da je njihov pristup stvar standardne političke provokacije', komentirao je za tportal Tolušić današnju HSP-ovu press konferenciju.