VOZAČ TVRTKE IZ ČAVALA

Hrvatski državljanin stradao u užasnom sudaru kod Venecije

07.09.2020 u 17:12

Bionic
Reading

Hrvatski državljanin, vozač tvrtke Adella Transporti iz Čavala kraj Rijeke, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak prijepodne dogodila na talijanskoj autocesti A4 između mjesta San Giorgio di Nogaro i Latisane u smjeru Venecije

Hrvat, inače vozač kamiona, smrtno je stradao nakon što se zabio u kolonu koja se na toj dionici autoceste stvorila zbog prometne nesreće koja se dogodila tijekom noći, piše Jutarnji list.

Vozač iz Hrvatske svojim se kamionom zabio u stražnji kraj drugog kamiona te su se nastavili kretati još 20-ak metara. Srećom, zaustavili su se prije nego su počinili veću štetu na drugim vozilima. Od siline udarca sav teret s udarenog kamion se razletio po autocesti.

Nesretni hrvatski vozač preminuo je na mjestu nesreće.

Gužva na tom dijelu autoceste stvorila se oko 3 sata u noći na ponedjeljak kada se neoprezni vozač u blizini naplatnih kućica kod Latisane polukružno okrenuo i vozio u suprotnom smjeru. Kako bi izbjegao sudar s automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera, kamion se prevrnuo, oštetio još jedno teretno vozilo pa je autocesta bila zatvorena.