ususret četvrtfinalu

Grabar-Kitarović čestitala Rusima, što mislite tko joj je prvi lajkao tweet?

05.07.2018 u 15:41

Bionic
Reading

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović Rusiji je putem Twittera čestitala na pobjedi nad Španjolskom kojom su se plasirali u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u nogometu, a njezina objava nije ostala nezamijećena u Kremlju

Podsjetimo, zahvaljujući pobjedi naše reprezentacije nad Danskom, Hrvatska će u subotu u Sočiju upravo s Rusijom igrati utakmicu za odlazak u polufinale.

'Čestitke Rusiji na odličnoj igri. Vidimo se u Sočiju', napisala je naša predsjednica te je u svom tweetu označila i ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Prvi čovjek Rusije je predsjedničinu objavu nedugo potom lajkao. No dvoje predsjednika ipak se neće vidjeti na utakmici između njihovih reprezentacija u Sočiju.

Ruski predsjednik Vladimir Putin ne dolazi na četvrtfinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Rusije i Hrvatske koja je na rasporedu u subotu u 20 sati u Sočiju, izvijestio je danas Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov.

U Putinovu radnom rasporedu za sada nije predviđena njegova prisutnost na utakmici s Hrvatskom, rekao je Peskov, a prenosi Večernji list.

  • +5
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici Hrvatska - Danska Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX

'Ne, toga putovanja nema u predsjednikovu rasporedu', istaknuo je. Upitan hoće li on biti među navijačima na olimpijskom stadionu u Sočiju, Peskov je odgovorio da će 'navijati iz Moskve' i da ne može krenuti na taj put.