REISMAN U SPLITU

'Homoseksualci su bili zlostavljani u djetinjstvu'

06.06.2014 u 15:45

Bionic
Reading

Karavana američke profesorice Judith Reisman i suradnika došla je do Splita: u četvrtak navečer, predstavljena je njezina knjiga 'Seksualna sabotaža', a u petak ujutro, sasvim ozbiljno primanje za gošću i njezine suradnike priredio je splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja

Tema je, naravno, bila ljudska seksualnost, a pogotovo njezine deformacije. Reisman je ovaj put čak uspjela otkriti uzroke homoseksualnosti - na pitanje kako komentira sutrašnju splitsku Paradu ponosa, odgovorila je da je 'većina osoba istospolne orijentacija bila zlostavljana u djetinjstvu'!

'Čak 69 posto zlostavljane djece u SAD-u su dječaci do 12. godina života, a većina njih kasnije se deklariraju kao homoseksualci', briljirala je Reisman.

Zašto je opet u Hrvatskoj? Kako bi zaštitila djecu Hrvatske i poslala signal ostatku svijeta - prije svega Europskoj uniji i SAD-u - da se to može napraviti.
U društvu s Reisman bila je i bivša novinarka HTV-a Karolina Vidović Krišto; upozorila je župana Ževrnju da se spolni odgoj u hrvatskim školama 'temelji na kaznenom djelu zlostavljanja dojenčadi i djece'.

'Pored toga, upozorena sam i da je Aleksandar Štulhofer u sukobu interesa, jer je u Hrvatsku dovodio deklarirane pedofile koji su na račun poreznih obveznika držali predavanja u Dubrovniku - rekla je Vidović Krišto i istaknula kako je njihov cilj da se spolni odgoj izbaci iz svih škola u Hrvatskoj i svijetu.

Ževrnja je, naravno, dao punu podršku: 'Apsolutno smo na istim pozicijama o štetnosti uvođenja spolnog odgoja i rane seksualizacije djece, a postoji i kaznena odgovornosti te pedofilija koja se kroz te procese želi uvući u društvo. Želimo da djeca budu na ispravan način odgajana u našim školama', apelirao je Ževrnja.