ODLAZAK CHRISTIANA NIKOLIĆA

HGSS ostao bez tviteraša čije su poruke obarale s nogu

14.10.2017 u 14:06

Bionic
Reading

Christian Nikolić, polovica dvojca iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) koja je objave na društvenim mrežama podigla na jedan drugačiji, viši nivo, odlučio je nakon pet godina izaći iz priče koja je uveseljavala, nasmijavala, ali i pomagala tisućama ljudi

U svom posljednjem tvitu Nikolić je napisao: Bilo je časno twittati sa Vama. Chris has left the #HGSS building. Svako dobro.

  • +4
Izložba 'HGSS 65 godina' Izvor: Promo fotografije / Autor: HGSS

HGSS je, podsjetimo, za komunikaciju u 2016. godini od Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) dobili su nagradu za komunikatora godine, njihove objave stigle su do francuskog Le Monda i britanskog Daily Maila, ali i turističkih blogera.

Turističke agencije  objavljivale su im postove, a retvitala ih  je i talijanska gorska služba spašavanja. I ono što je najvažnije njihove objave došle su do onih do kojih su trebale doći.

'Previše privatnih i poslovnih obveza uvjetovale su da ne stignem više raditi u HGSS-u, posebno kada se radi o društvenim mrežama. Kolega Jadran Kapović nastavlja raditi kao i do sada i vjerujem da će mu se pridružiti još mlađih kolega', pojasnio je razloge odlaska za tportal Nikolić.