japanke su tu

HGSS je pitao umjetnu inteligenciju kako izgleda neinteligencija, rezultat je urnebesan

18.07.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Hrvatska gorska služba spašavanja bavi se izuzetno ozbiljnim poslom, no po tko zna koji put do sada dokazuju nam da im pritom ne nedostaje i humora

Bilo na moru, jezerima, rijekama, planinama... Hrvatska gorska služba spašavanja je ta koja među prvima stiže na teren u potrazi za unesrećenim osobama. Samo u proteklih nekoliko mjeseci spašavali su muškarca koji je pao na Mosoru, brodolomce između Paga i Raba, pronašli tijelo djevojke koja se utopila kod Slavonskog Broda, a svi pamtimo i zahtjevno spašavanje nastradale planinarke koju su s litice na 400 metara visine spasili njihovi kolege iz Bosne i Hercegovine.

Dio spašavanja koja HGSS-ovci obavljaju uzrokovan je nebrigom i nepažnjom samih osoba koje na zahtjevne terene odlaze nepripremljene pa ne čudi to da su se na Facebooku odlučili malo našaliti na tu temu.

'Napravili smo malo istraživanje i pitali umjetnu inteligenciju kako izgleda neinteligencija', stoji između ostalog u objavi HGSS-a na Facebooku, a rezultat koji su objavili doista je urnebesan. Naravno, tu su i neizostavne japanke u kojima se neodgovorni turisti upućuju na planinarenje.