BUGARIN U DILEMI

Hertha mami Balakova iz Hajduka i čeka odgovor

14.02.2012 u 13:58

Bionic
Reading

Berlinska Hertha ostala je prije desetak dana bez trenera a među kandidatima za nasljednika Michaela Skibbea spominje se i aktualni trener Hajduka Krasimir Balakov

Hajduk je prije dvije godine ostao bez trenera Edoarda Reje, koji je napustio Split kako bi preuzeo vođenje talijanskog Lazia. Čini se kako bi se ovih dana povijest mogla ponoviti, jer su čelnici berlinske Herthe, čiji je kapetan hrvatski stoper Andre Mijatović, u potrazi za novim trenerom poželjeli na svojoj klupi vidjeti Krasimira Balakova.

Balakov je istina jedan od kandidata čije se ime spominje u kontekstu Herthe, tu su još i Goetz, Roeber, Rangnick, Schuster, Stanislavski..., no indikativno je kako su Njemci već obavili razgovor s Balakovom, te još uvijek čekaju njegov odgovor.

Balakov je za njemačke medije potvrdio interes Herthe no dodao je i kako ga špekulacije ne zanimaju jer je on trener Hajduka.

Iz Hajduka je stiglo službeno priopćenje.

'Hajduk bi izašao u susret svakom igraču, pa tako i treneru, ako u klub stigne ponuda koja se po svojim uvjetima teško može odbiti'.

Znači, ukoliko Hertha doista želi Balakova mora se javiti Hajduku s konkretnom ponudom, naravno i odštetom koja bi čelnike Hajduka nagnala da Balakovu iziđu u susret.