'iz rusije s ljubavlju'

HDZ se obrušio na Milanovića: 'Karijes s Pantovčaka gorljivo širi teze koje je već izrekao Putinov glasnogovornik Peskov'

27.01.2023 u 12:58

Bionic
Reading

HDZ se u novoj objavi na društvenim mrežama obrušio na predsjednika Zorana Milanovića, a svoju objavu naslovili su 'Iz Rusije s ljubavlju'

HDZ je na svojem Facebooku podijelio novu objavu koju je naslovio 'Iz Rusije s ljubljavu', a u kojoj se obrušio na predsjednika Zorana Milanovića.

Objavu HDZ-a prenosimo u cjelosti:

'IZ RUSIJE S LJUBAVLJU. Karijes s Pantovčaka opet je heroj u režimskim medijima. Kako i ne bi hvalili i slavili Zorana „Lex Perković“ Milanovića kada podjednako kao Kremlj vrijeđa Njemačku te je osuđuje zbog isporuke borbenih tenkova #Leopard2 Ukrajini, kada gorljivo širi teze koje je već izrekao Putinov glasnogovornik Peskov. Obojica najavljuju da će ti tenkovi „izgorjeti“, a čovječanstvu prijete - kako bi se zaustavilo slanje pomoći #Ukraine - „novim svjetskim (nuklearnim) ratom“.

Pritom Milanović očito mrske mu Nijemce podsjeća „da su već pokušali ratovati s “, aludirajući na Hitlera - slično kao kada je Ukrajincima podmetao „nacizam“ zato što ne pristaju biti porobljeni. Tvrdi i da će isporuka i tenkova „samo produžiti sukob“ (hm, sukob, ne agresija ili invazija). U prijevodu - traži da #Kijev kapitulira!

Milanović sada već posve otvoreno radi u interesu agresije i Putinova nedemokratskog režima, a protiv, Europe (koju je opet obasuo uvredama) i Zapada. Želi u „ruskom svetu“. Ali ne brinite: i dalje će ga podržavati Grbin & Grmoja, i dalje će tvrditi da u njegovim izjavama „ne vide ništa sporno'.

Ilustrativna galerija / Plenković na obljetnici operacije Maslenica Izvor: Pixsell / Autor: Šime Zelić