slikom na reakciju

HDZ: SDP-ova komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja i lažljivosti

24.01.2022 u 17:31

Bionic
Reading

HDZ je odgovorio SDP-ovoj saborskoj zastupnici Mireli Ahmetović koja je u ponedjeljak komentirala uhićenje muškarca koji je ispod objave o dolasku predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u Maslenicu napisao da ga "treba dočekati pokvarenim jajima, njega i njegove poltrone"

'SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja I lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica ‘utjecajnog’ GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog ‘znamenitog’ mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!”, objavljeno je na Facebooku HDZ-a.

U prilogu su objavili naslove od prije devet godina kada su također privedene osobe zbog vrijeđanja tadašnjeg premijera Zorana Milanovića.

Ahmetović je na Twitteru između ostalog napisala da “Plenkovićev kult ličnosti ne može podnijeti par pokvarenih jaja”.