'RUSKI POKROVITELJI'

HDZ o Milanoviću: Civilizirani Zapad zna tko je Kremljenko, evo kako ga tretiraju

19.10.2022 u 16:11

Bionic
Reading

Hrvatska demokratska zajednica komentirala je na Facebooku izjave predsjednika Zorana Milanovića o Hrvatskoj vojsci i ratu u Ukrajini

'Kremljenko k'o Kremljenko, mahnita, psuje i vrijeđa čim su ugroženi interesi njegovih ruskih pokrovitelja. Na sreću, svi na civiliziranom Zapadu i u demokratskom svijetu znaju tko je on. I više ga ne tretiraju kao ozbiljnu osobu, nego kao Putinova potrčka', naveo je HDZ.

  • +12
Zoran Milanović na Ekonomskom fakultetu u Splitu Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

Podsjetimo, predsjednik Milanović danas je u Splitu poručio da dok je on vrhovni zapovjednik Hrvatska neće sudjelovati u ratu u Ukrajini. Zapitao se i tko će nam nadoknaditi za donirane helikoptere i ostale donacije.

Komentirao je Plenkovićevu izjavu da je zgrožen njegovim stavom da ne želi da se ukrajinski vojnici obučavaju u Hrvatskoj.

'Zgroženost ucviljene babe. Ma ja sam zgrožen što je on kralj lopova, a on je zgrožen time što sam rekao da neću dopustiti da se Hrvatska uvuče u rat. Mi smo u ratu preko NATO-a s Rusijom. A tko je ruski čovjek. Ja sam rekao gdje je to naučio.Tuđman to ne bi nikad radio, pa jesam ja Rusiji predao Agrokor ili Plenković tko je onda ruski čovjek. Ja ovdje štitim Hrvatsku mladost', izjavio je Milanović.