RAT DO ISTREBLJENJA

HDSSB prijetio Sanaderu i novinaru Novog lista

10.05.2009 u 13:04

Bionic
Reading

'Najavljujemo Ivi Sanaderu rat do istrebljenja zajedno sa hrvatskim narodom, izborit ćemo se za slobodnu Hrvatsku', rekao je predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić

Nezadovoljan tekstom objavljenim u Novom listu pod naslovom 'Šišljagić: 'Nastavljamo suradnju sa Sanaderom'' Šišljagić je odlučio sazvati izvanrednu konferenciju za novinare u Osijeku

Šišljagić je, da podsjetimo, između ostaloga novinaru Draženu Ciglanečkom kazao: 'Sanader je pokrenuo slučaj Glavaš kako bi njega uklonio s političke scene i tako eventualno ugasio našu stranku. To ostaje velik problem. No, ovaj slučaj ipak nema veze s odnosima između HDSSB-a i Vlade odnosno HDZ-a. Život ide dalje, naša je obveza surađivati sa Sanaderom'.

Međutim 24 sata poslije prvi čovjek HDSSB-a se predomislio.

'To je još jedna u nizu podvala i laži koja dolazi iz Sanaderove kuhinje i režimskih medija pod njegovom kontrolom. HDSSB odlučno demantira tendenciozni sadržaj tog članka. Nikad nismo imali niti ćemo imati bilo kakvu suradnju s HDZ-om. To je kriminalna i mafijaška organizacija u kojoj vlada zakon ulice, a obilježje njihove politike je nasilje, nemoral i korumpiranost, čiji je kreatori i simbol Ivo Sanader', kazao je Šišljagić.

Potrebu za obraćanjem javnosti našao je i njegov stranački kolega Dinko Burić.

'Sanader je preživio Čermaka , Gotovinu i Markača, no Glavaša i pokušaj da se uništi Slavonija i Baranja doći će ga "političke glave', kazao je Burić.

Burić je, piše Večernji list poručio autoru teksta i pristašama Sanadera neka traže mišju rupu iz koje su došli jer će im uskoro trebati.