ako ste na cesti

HAK upozorava: Rasuti teret kilometar prije čvora Varaždin

24.07.2018 u 21:32

Bionic
Reading

Zbog kvara na teretnom vozilu i rasutog tereta na kolniku autoceste Goričan-Zagreb, kilometar prije čvora Varaždin, u smjeru Goričana promet teče otežano i usporeno, jednim trakom, izvijestio je u utorak navečer Hrvatski autoklub (HAK)

Zbog prometne nesreće na autocesti Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba, vozi se usporeno, jednim trakom, a vozači se pozivaju na dodatni oprez.

HAK upozorava na izvanredne situacije na autocestama: A1 između odmorišta Modruš i čvora Ogulin, u smjeru Zagreba, zbog autobusa u kvaru; poslije tunela Ledenik u smjeru Splita zbog zaustavljenog vozila na zaustavnom traku; te na A6 Rijeka-Zagreb, zbog požara na vozilu u smjeru Rijeke.

Zbog jakog vjetra na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

  • +22
Prometne gužve očekuju se na svim autocestama Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda.

Od 21 sat u utorak do 6 sati u srijedu, zbog radova na obilaznici grada Vodica na državnoj cesti DC8, vozit će se naizmjence, jednom kolničkom trakom. Mole se vozači za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa.