STANJE NA CESTAMA

HAK: Prometna nesreća na autocesti A3, vozi se uz ograničenje brzine

23.08.2023 u 07:31

Bionic
Reading

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je u srijedu o prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Sredanci i Slavonski Brod u smjeru Bregane, vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat te poziva vozače na strpljenje

Vozilo u kvaru na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lipovljani i Novska u smjeru Lipovca, vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 km/h. Vozilo u kvaru na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo 1 i Bosiljevo u smjeru Dubrovnika, vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 80 km/h. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi.

Povremeno tijekom dana očekuje se pojačan promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na autocestama, duž Jadranske magistrale (DC8) u blizini turističkih središta te u trajektnim lukama i pristaništima. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je povremeno promet osobnih i teretnih vozila na većini graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom. U pomorskom prometu nema poteškoća, izvijestio je HAK.