politički tajnik mosta

Grmoja: Ako izgubimo Metković to će biti strašan šamar za Most

05.03.2017 u 13:08

Bionic
Reading

Politički tajnik Mosta i kandidat za župana Dubrovačko-neretvanskog, gostujući danas na N1 televiziji, rekao je kako će kampanja za lokalne izbore u svibnju biti žestoka jer će Most u većini općina, gradova i županija ići kontra HDZ-a. Premijeru Andreju Plenkoviću poručio je da sredi stvari u vrhu Nogometnog saveza

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja objasnio je Mostovu taktiku za lokalne izbore, a odgovorio je i na pitanje je li HDZ glavna meta Mosta na svibanjskim izborima.

'Mi smo nastali tamo gdje je HDZ, okruženi smo općinama u kojima je HDZ. Bilo nam je ponuđeno da idemo u koaliciju s HDZ-om na županijskim izborima, ali mi to nismo učinili', rekao je Grmoja u emisiji TNT na N1 televiziji.

'Ovo će biti žestoka kampanja s tenzijama i nije sretna okolnost da u većini općina i županija idemo kontra HDZ-a, ali nikada nisam napadao ministre kako sam napao župana. Mi surađujemo s onima koji su na nacionalnoj razini dobili najviše glasova i ne bismo razgovarali s nikim da smo imali dosta.

Ako izgubimo Metković to će biti strašan šamar, tamo smo svojim radom zaslužili povjerenje građana i zadobili simpatije cijele Hrvatske javnosti zbog čega je Most tako dobro i prošao na parlamentarnim izborima', rekao je Grmoja.

Jedna od glavnih bitaka uoči lokalnih izbora bit će na 'nogometnom terenu'. Žestoko ste napali HDZ zbog nepoštivanja Zakona o sportu?

'Zakon o sportu ima dvojbene stavke koje se tumače na različite načine, ali treba poštivati postojeći zakon bez dvojakih tumačenja. U suradnji s navijačima ćemo preložiti cjeloviti Zakon o sportu koji će obuhvatiti sve sportove, a ne samo nogomet.

U HNS-u ima puno članova HDZ-a od kojih Plenković može tražiti da vrate stranačke članske iskaznice i da istupe iz članstva HNS. Instrumenti su u rukama HDZ-a. A Janica Kostelić kao čelna osoba u Uredu za hrvatski sport može poslati inspekciju na teren', poručio je politički tajnik Mosta.