KOMENTIRAO CRODEMOSKOP

Grbin: Naši birači vrlo jasno traže novo lice koje će voditi SDP i opoziciju

07.07.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Prema CRO Demoskopovoj anketi objavljenoj jutros, podrška SDP-u pala je na 18,7 posto, što je u odnosu na lipanj manje za 0,4 posto, a o rezultatima se na Facebooku oglasio SDP-ovac Peđa Grbin ističući kao osobito porazan podatak to što je predsjednik stranke Davor Bernardić među članovima SDP-a tek četvrta osoba po popularnosti

'Izašao je novi CRO Demoskop koji pokazuje da HDZ blago raste (unutar statističke greške, +0,2 posto), a SDP blago pada (unutar statističke greške, -0,4 posto), čime se nastavlja trend našeg kontinuiranog potonuća od kada je Davor Bernardić došao na čelo SDP-a', napisao je Peđa Grbin, dodajući kako anketa objavljena u subotu ujutro pokazuje nešto puno važnije.

'Naši birači, oni zbog kojih, barem sam ja u takvom uvjerenju, radimo posao koji radimo, vrlo jasno traže novo lice koje će povesti SDP i opoziciju', poručio je Grbin citirajući podatke istraživanja prema kojima je Davor Bernardić za 1,4 posto glasača SDP-a najpozitivniji hrvatski političar i nalazi se na petnaestom mjestu'.

  • +8
Davor Bernardić Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic

'Dakle, Predsjednik SDP-a je za tek 1,4 posto (ponavljam: 1,4 posto) BIRAČA SDP-a najpozitivniji političar u zemlji. Pametnom dosta', poručio je Grbin.

On i još 90 članova SDP-a prije nekoliko su dana Bernardiću uputili pismo u kojemu ga traže da odstupi.