ŠIBENSKI HSP

'Gradonačelnik mora integrirati sve vrijednosti jednog područja'

07.05.2009 u 15:38

Bionic
Reading

Hrvatska stranka prava (HSP) u Šibeniku danas je na konferenciji za novinare predstavila kandidate za gradonačelnika Šibenika i dogradonačelnike i njihov program. HSP-ov kandidat za gradonačelnika je nestranački Goran Grguričin, a za dogradonačelnike Vanda Baranović-Urukalo i Ante Gaćina.

'Građanima je potreban gradonačelnik koji je spreman i sposoban integrirati sve vrijednosti šibenskog područja, čovjek koji svojim dosadašnjim radom garantira da će upravljati gradom u korist građana', poručio je Goran Grguričin. Rekao je kako je najvažnije motivirati birače da izađu na izbore.

Kandidat HSP-a za dogradonačelnika Ante Gaćina rekao je kako je nezamislivo da se mještani prigradskih naselja pitaju hoće li i kada biti spojeni na kolektor ili dobiti nogostup uz cestu, što su, istaknuo je, temeljne civilizacijske potrebe. Prvo treba riješiti te probleme, a onda se posvetiti investicijama i velikim projektima, rekao je Gaćina.

Komentirajući dosadašnji tijek predizborne kampanje Goran Grguričin je naglasio da su kandidati iz vladajuće stranke u povoljnijem položaju od drugih, jer osim stranačke, rekao je, imaju i podršku svojih članova u gradskim poduzećima i ustanovama.