dan pobjede

Gradonačelnik Knina: Ne bih htio da sukob na vrhu postane glavna tema

03.08.2022 u 20:35

Bionic
Reading

Mario Ćaćić, gradonačelnik Knina kaže kako nema informaciju tko će od dužnosnika doći na proslavu Dana pobjede. 'Dobio sam pozivnicu, kao i ministri. Svima je na raspolaganju da donesu odluku hoće li doći ili ne', komentirao je nedolazak ministra branitelja Tome Medveda, ministra obrane Marija Banožića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića koji su dobili poziv predsjednika Zorana Milanovića na prijem za ratne zapovjednike na kninskoj Tvrđavi

Kninska gradonačelnik Mario Ćaćić kaže kako s nikim nema problema te će se osobno susresti s Milanovićem i ministrima, ali ne bi htio 'da taj sukob koji postoji u nacionalnoj politici postane glavna tema'.

Za N1 je rekao kako ne vidi problem za ne prisustvovanje SDSS-a u Kninu jer, dodao je, svatko može odlučiti hoće li doći ili ne.

'Nema opstrukcija što se tiče grada Knina. Na lokalnoj razini nisu primarna neka svjetonazorska pitanja, nego komunalna. Provodimo projekte, uređujemo život ovdje. To je ono što je građanima bitno. Fokusiramo se na razvoj gospodarstva i nadamo se da ćemo vratiti dio stanovnika koji su otišli trbuhom za kruhom', komentirao je za N1 Ćaćić dodajući kako je sve spremno za petak, 5. kolovoza. 

Smatra da je dobro što je središnji događaj na stadionu NK Dinara.