INSTALACIJA NA GLAVNOM TRGU

Građanska akcija Bandiću podigla 'spomenik'

13.05.2013 u 12:33

Bionic
Reading

Građanska akcija odlučila se još jednom našaliti na račun aktualnog gradonačelnika Milana Bandića pa mu je na Trgu bana Jelačića odlučila podignuti 'spomenik' u obliku javnog WC-a. Djelatnici Holdingove podružnice Zrinjevac ubrzo su uklonili 'instalaciju'

'Ponukani međunarodno uglednom nagradom Grada Prnjavora našem budućem bivšem gradonačelniku Milanu Bandiću, razmišljali smo kako je nadmašiti. I sjetili smo se priče kako je mali Mile dok je gazio dubok snijeg u Poganoj Vlaki idući u školu sanjao da će jednog dana imati spomenik na glavnom zagrebačkom trgu. Ne budi lijeni – mi ga, eto, i podigli', poručila je Građanska akcija na svojoj stranici na Facebooku.

Uz 20-ak fotografija postavljanja, ali i uklanjanja te 'sadržaj koji nudi' napisali su i kako 'spomenik dižu zahvalni građani Grada Zagreba, jer samo Milan Bandić gradi javne WC-e po 11.000 eura po kvadratu, a oni ne rade'.

'Dragi Milane, pozdravlja te tvoja Građanska akcija tvojim predizbornim sloganom '365 dana tvoja ruka u našem džepu!'. Živio nam još 500 godina i izgradio nam još stotine WC-a po barem 11.000 eura za kvadrat', pozdravili su gradonačelnika iz Građanske akcije.