BURN RESIDENCY

Glazbeni ugovor vrijedan 100.000 eura čeka novog vlasnika

05.03.2015 u 12:05

Bionic
Reading

Burn Energy Drink i ove godine nastavlja s najvećim DJ natjecanjem na svijetu, čiji će pobjednik osvojiti 100.000 eura vrijedan menadžerski ugovor, te priliku da postane svjetska DJ superzvijezda.


Elektronska plesna glazba nikad nije bila popularnija, a svjetske DJ zvijezde stoje bok uz bok nekim od najvećih glazbenika današnjice. Na Ibizi, obožavateljima house glazbe poznatijoj kao White Isle, svake se godine odvija napeta bitka za najboljeg DJ-a na svijetu. Najmoćnija party klika na svijetu svako ljeto sudjeluje u finalu burn Residency natjecanja čijeg pobjednika u tom trenutku preuzimaju vodeće tvrtke u glazbenom menadžmentu te ga dalje usmjeravaju ka svjetskoj slavi. Osim najboljih partyja na svijetu, mladi DJ-evi izabrani kao pobjednici natjecanja u svojim zemljama imaju jedinstvenu priliku iskusiti mentorstvo najpoznatijih DJ-eva na svijetu poput Carl Coxa, Pete Tonga, Maceo Plexa i mnogih drugih.

Oni najbolji osvoje i stalnu ljetnu rezidenciju u najpopularnijim klubovima. Upravo to se dogodilo Marini Karamarko, mladoj riječanki, pobjednici hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja iz 2013. Perspektivnu domaću DJ-icu ovo je natjecanje prometnulo među najpoznatija imena underground house glazbe, a već je dvije godine i službeni DJ rezident Sankeys kluba na Ibizi. ‘Doista je čarobno iskustvo boravka ljeti na Ibizi. Glazba, mentori, ali i gosti klubova nešto su što se teško može doživjeti bilo gdje na svijetu. Ibiza ima neponovljivu atmosferu koja savršeno odgovara ritmu glazbe koju tamo puštamo, a u kojoj gosti silno uživaju. Definitivno bih svima preporučila da se prijave i okušaju se na natjecanju burn Residency.’- izjavila je Marina.

photos: burn Residency


Kucnuo je čas da sljedeći hrvatski burn Residency predstavnik osvoji prvu nagradu koja će mu priskrbiti ljetnu rezidenciju u jednom od najboljih klubova na Ibizi, ali i profesionalni ugovor vrijedan 100.000 eura. Budi i ti dio potrage za sljedećom DJ superzvijezdom. Do 15. ožujka prijavi svoj orginalni DJ miks u trajanju 15 do 20 minuta na linku i/ili se uključi tako što ćeš poslušati neki od prijavljenih mixeva I svojim glasom odrediti buduću DJ superzvijezdu.

Više o natjecanju doznajte na Više o natjecanju burn Residency doznajte na BurnEnergyfacebook-u, instagram-u i youtube-u, a na facebook stranici ModaKomoda potražite objavu za BurnEnergy darivanje.