MLADO I BLESAVO

Frka u Hemingwayu: 'Makni se, propucat ću ti koljena!'

20.01.2011 u 18:03

Bionic
Reading

Dvadesetogodišnji napadač jutros se pojavio u splitskoj policiji, no nakon ispitivanja pušten je da se brani sa slobode

U splitskom noćnom klubu Hemingway opet problemi: u fizičkom obračunu u noći sa srijede na četvrtak teško je ozlijeđen 20-godišnji Toni Jeličić Pirko. Po rezultatima preliminarne istrage, njega i prijatelja koji su se nalazili u društvu djevojaka iz čista mira isprebijao je vršnjak Stipe Klarić

'Makni se odavde, propucat ću ti koljena!' zaprijetio je Klarić nakon što je prišao društvu u jednom separeu. Navodno je pokazao i pištolj, mladići su mu odgovorili da je očito da se radi o plastičnom oružju, pa je uslijedio napad. Najteže je prošao Jeličić, kojemu je slomljena čeljust i tijekom današnjeg dana podvrgnut je operaciji u splitskoj bolnici.

Splitska policija tijekom jutra objavila je da je napadač 'poznat, ali do njega se još uvijek nije došlo'. Kako doznajemo, Klarić se naknadno ipak pojavio u policijskoj postaji, ispričao svoju verziju priče i zaradio kaznenu prijavu upućenu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Kako mu je ovo prvo pojavljivanje u kaznenoj evidenciji, pušten je da se brani sa slobode.