'ŽELIM ŽIVOT BEZ NASILJA'

[FOTO/VIDEO] Policajci u Osijeku skinuli oružje i lisice pa zaplesali; ovih plesnih pokreta ne bi se posramili mnogi

14.02.2020 u 11:46

Bionic
Reading

U prostoru atrija Arheološkog muzeja u Osijeku u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta 'Živim život bez nasilja', Plesni studio 'Shine Osijek', Policijska uprava osječko - baranjska i partneri proveli su aktivnost pod nazivom 'Milijarda ustaje'

'Živim život bez nasilja' (ŽŽBN) zajednički je preventivni projekt Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva znanosti i obrazovanja koji se od 2010. godine provodi u suradnji s organizacijama civilnog društva, lokalnom zajednicom i drugim zainteresiranim partnerima.

Projekt je usmjeren na sprječavanje nasilja nad ženama, nasilja u obitelji i nasilja među mladima s ciljem izgradnje kulture nenasilja, nediskriminacije i tolerancije.

Ciljana skupina su učenici sedmih razreda svih osnovnih škola na području grada Zadra, njihovi nastavnici, roditelji i cijela lokalna zajednica.

U prostoru atrija Arheološkog muzeja u Osijeku u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta 'Živim život bez nasilja', Plesni studio 'Shine Osijek', Policijska uprava osječko - baranjska i partneri proveli su aktivnost pod nazivom 'Milijarda ustaje', a kako to izgleda kada policija zapleše zajedno s učenicima možete pogledati u nastavku.

  • +12
Policija zaplesala sa školarcima u sklopu projekta 'Živim život bez nasilja' Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic