'OPET SAM PREŽIVIO'

Emir Kusturica za dlaku izbjegao metak

14.01.2017 u 18:18

Bionic
Reading

Emir Kusturica, poznati srpski filmski redatelj, danas je bio nazočan na sahrani u Sopotu nakon koje je došlo do pucnjave. Kusturica je tijekom sprovoda održao govor i odmah napustio groblje te tako izbjegao pogibeljnu situaciju

Poznati srpski filmski redatelj Emir Kusturica pukom je srećom izbjegao pucnjavu koja se danas dogodila na groblju u Sopotu. Kako doznaje Telegraf.rs, 62–godišnji redatelj bio je na sprovodu nakon kojeg je na parkingu usmrćen Milomir Jovanović (46) iz Vranića.

Kusturica je samo pukom srećom izbjegao metak budući da je nakon održanog govora odmah sjeo u automobil i otišao na Mećavnik, a pucnjava se dogodila neposredno nakon toga.

Novinari Telegrafa Kusturicu su po dolasku u Mećavnik pitali zna li što se odigralo na groblju.
'Znam, sad sam čuo. Ja sam održao govor i odmah sam otišao', rekao je Kusturica koji je potom u kafiću pred prijateljem incident prokomentirao riječima 'zamisli, opet sam preživio'.

Navodni kum Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog kriminalnog klana, Jovanović je otprije bio poznat policiji te je navodno bio glavni diler droge u Novom Beogradu.