UBIO SUPRUGU I SINA

Dvostruko ubojstvo kod Pule

11.04.2009 u 11:48

Bionic
Reading

Noćas oko 2,30 sati u Raklju u općini Marčana kod Pule dogodilo se dvostruko ubojstvo i pokušaj samoubojstva. U obiteljskoj kući 44-godišnjak je ubio svoju 40-godišnju suprugu i osmogodišnjeg sina, a onda se pokušao ubiti, izvijestila je danas istarska policija.

'Policijski izvidi još traju ali sve upućuje na činjenicu da je 44-godišnjak izvršio to kazneno djelo a potom je sebe pokušao ubiti. Istražni sudac Ivica Stanić koji zajedno s policijom obavlja očevid naložio je obdukciju tijela', kazala je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić. 

44-godišnji Robert Percan kuhinjskim nožem iz još neutvrđenih razloga ubio je najprije suprugu A.P. a zatim osmogodišnjeg sina te potom se pokušao i sam ubiti. Ubijene je u kući pronašao stariji, 18-godišnji sin, koji je šokiran prizorom o događaju izvijestio susjeda, a ovaj policiju.

Beživotna tijela majke i sina djelatnici policije pronašli su u njihovim krevetima u spavaćoj sobi. Policija je 44-godišnjaka s vidljivim ozljedama na tijelu pronašla u dvorištu ispred kuće te je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu. On je u komi na intenzivnom odjelu.