DILALI HEROIN I HEPTANONE

Dvoje uhićeno zbog zloporabe droge

12.10.2009 u 11:30

Bionic
Reading

Policija je završila istragu nad 28-godišnjom V.B. i 51-godišnjim K.M. zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe opojnih droga

V.B. je osumnjičena da je na neutvrđen način nabavljala veće količine heroina radi daljnje preprodaje te ih skrivala i prepakirala u svom stanu na području centra Zagreba.

Prilikom uhićenja u petak policiji je predala 10 heptanona. Obavljena je i pretraga njezina stana te je pronađeno 3,5 grama heroina, tri digitalne vage s tragovima heroina, šest plastičnih vrećica s oko 40 grama sumnjive materije nepoznatog sastava i sedam tableta Subutex.

Utvrđeno je da je 9. listopada osumnjičenom muškarcu prodala 0,3 grama heroina, što je on predao policajcima nakon legitimiranja na ulici, te 120 tableta heptanona i 37 tableta Subutex. Pretražena je njegova vikendica u Samoboru te je tom prilikom policiji predao 530 heptanona.            

 

Nakon dovršetka istrage osumnjičena je uz kaznenu prijavu dovedena u Istražni centar Županijskog suda, a osumnjičeni je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Zagrebu, piše Večernji.hr.