PREKRET U SLUČAJU

Dvoje nestalih na Sljemenu pojavili se živi i zdravi

16.12.2010 u 13:05

Bionic
Reading

Muškarac i žena za kojima se protekla dva dana tragalo na Sljemenu pojavili su se danas u Zagrebu "živi i zdravi" i do kraja dana trebali bi na policiji razjasniti gdje su bili proteklih dana, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Glasnogovornica policije Jelena Bikić Hini je potvrdila da su se 32-godišnjak i 25-godišnjakinja danas prijepodne telefonom javili jednom zagrebačkom odvjetniku te da bi do kraja dana trebali doći na razgovor u policiju kako bi razjasnili gdje su proveli protekla dva dana tijekom kojih su za njima tragali policija i Gorska služba spašavanja.

Potraga je pokrenuta nakon što su radnici koji su sanirali štetu od odrona jučer ujutro na Sljemenskoj cesti pronašli napušteni automobil "kia sorento" s upaljenim motorom. U automobilu su pronađeni mobitel i osobni dokumenti 32-godišnjaka i 25-godišnjakinje.

Mediji su objavili da je riječ o bivšem policijskom specijalcu i vlasniku jednog zagrebačkog kafića te njegovoj prijateljici, bivšoj konobarici u tom kafiću. Nagađalo se da je dvoje "nestalih" oteto ili da su zajedno pobjegli.