KAŽE DON IVAN

'Drugi Josipovićev mandat bio bi tragedija za hrvatski narod'

Bionic
Reading

Savez za etičku i građansku Hrvatsku don Ivana Grubišića sudjelovat će s vlastitom listom kandidata za Gradsko vijeće Sinja. U okviru predizbornih priprema u alkarskom gradu osnovan je Sinjski okrug Saveza

Na skupu članova i simpatizera Saveza i malobrojnih znatiželjnih građana o izbornim planovima te programskim i izbornim ambicijama Saveza govorio je dr.sc.don Ivan Grubišić, koji nije propustio komentirati ni 'novu pravednost' predsjednika Josipovića.

Don Ivan Grubišić je ustvrdio da će biti izabran za župana te da će vijećnici njegova Saveza imati apsolutnu većinu u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije. Dodao je da je osobno protiv županija i da će raditi na njihovu ukidanju.


Umjesto županija don Ivan će se, kaže, zalagati za podjelu Hrvatske na pet povijesnih regija. U Splitu će, tvrdi don Ivan, Savez od 35 vijećnika imati najmanje 20. Te procjene, veli, temelji na rezultatima istraživanja na uzorku od 1000 ispitanika u Splitu i županiji kojega je platio Savez.

Don Ivan je ustvrdio da će on osobno raspolagati sa svim osvojenim mandatima.Osvrćući se na izjavu predsjednika RH kako za realizaciju njegove 'nove pravednosti' nije dovoljan jedan mandat don Ivan je ustvrdio da to dr. Ivo Josipović govori samo zato da bi dobio još jedan mandat na Pantovčaku. To bi, po mišljenju čelnika Saveza za etičku i građansku Hrvatsku, bila tragedija za hrvatski narod, piše Slobodna Dalmacija