POVRATAK NA TRAVNJAK

Drago Gabrić može nastupiti za Hajduk

27.10.2011 u 16:11

Bionic
Reading

Konačno je riješena zavrzlama oko Gabrićevih papira; Uefa mu je odobrila nastup za 'bijele', još se samo čeka objava u službenom glasilu HNS-a

Drago Gabrić mogao bi već 5. studenoga protiv Varaždina istrčati na Poljud. Uefa je, naime, odobrila njegov povratak iz Turske u Hajduk i više nema nikakvih prepreka da zaigra u bijelom dresu. Sva je dokumentacija upućena u Hrvatski nogometni savez i u slijedećem glasniku HNS-a trebao bi biti objavljen transfer. Time bi se stekli svi uvijeti da se Gabrić može tretirati igračem Hajduka i nastupiti za splitski klub.

Podsjetimo, Tabzonspor je nakon Gabrićeve prometne nesreće u kojoj je umalo tragično stradao, raskinuo ugovor s našim nogometašem, te su sad na sudu. Neovisno o tome Gabrić se osjeća sposobnim nastaviti normalno igrati nogomet, što su mu potvrdili i liječnici, pa je iskoristio ponudu uprave Hajduka da se vrati i opet igra nogomet.

Gabrić je, naravno, presretan s tom vijesti, a trener Balakov je samo kratko prokometirao kako će 'Drago za nas biti pravo pojačanje, vidi se to po treninzima'.