KARAMARKO UZVRAĆA UDARAC

'Draga gospođo Kosor, to što vam netko podmeće nije moj problem'

02.02.2012 u 09:25

Bionic
Reading

Izjavu gospođe Kosor da joj se podmeće pred izbore u HDZ-u ne vidim kao svoj problem jer sa slučajem Fimi media doista nemam ništa, poručio je Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika HDZ-a, piše Jutarnji list

'Udjele u tvrtki Soboli prodao sam davno prije nego što su sklopili ugovor s Croatia osiguranjem', komentirao je sukobe u stranci Tomislav Karamarko. Dodao je i kako je dokumentaciju oko Sobolija već ranije priložio USKOK-u kako bi osporio kaznenu prijavu koju je protiv njega podnijela jedna nevladina organizacija i koja je, kako je istaknuo, na kraju i osporena.

Bespoštedni sukobi i rat za prevlast u HDZ-u, otkriva Jutarnji, zabrinuli su čak i lokalne članove.

'Ovo što se sada događa apsolutno šteti stranci i nikome od nas, pa tako niti kandidatima za predsjednika neće koristiti. Slikovito gledano, meni to izgleda kao Titanic koji tone i oni se naprosto bore za mjesto u čamcu kako bi u njega uskočili i preživjeli. Pri tome nemaju skrupula i ne biraju se oružja', kaže jedan osječki HDZ-ovac.

'To vam je kao kad pustite duha iz boce. HDZ mora ići u demokratizaciju i taj proces je krenuo i bit će nezaustavljiv, ali neće se riješiti niti na ovim izborima', istaknuo je ovaj HDZ-ovac.

Šef splitskog HDZ-a Dujomir Marasović kaže: 'Ne znam ništa o tajnim službama i njihovom uplitanju, ali stranka se demokratizira i u igri je više kandidata.'