UNUTRAŠNJI IZVOR TVRDI DA "DA"

Dolazi li nam povratak velikog Final Fantasya VII?

24.02.2014 u 10:09

Bionic
Reading

Sudeći prema čovjeku koji je usko vezan uz Square, čini se kako uskoro dolazi next-gen verzija fenomenalnog Final Fantasya VII

Final Fantasy VII, vjerojatno najpopularniji Final Fantasy ikad, već dulje vrijeme vapi za remakeom. Tojest, barem tako tvrde horde njegovih obožavatelja. Sudeći po zvoru jako bliskom Squareu i njihovim studijima, ovaj san bi se uskoro mogao obistiniti. Naime, NeoGAFov korisnik Veredus poznat je po relativno preciznim prognozama Squareovih planova, te je ovom prilikom izjavio kako legendarna sedmica uskoro dobiva novo lice. Ovo je komentar na njegovu izjavu:

 

"Desiti će se! Očigledno mi ne želi dati izravnu indikaciju, makar je i to nebitno do trena kada odluče nešto objaviti. Njegovi komentari imaju smisla. Radi se o velikom projektu koji će tražiti puno truda i njegovu osobnu intervenciju kako bi se na kraju polučilo nešto zadovoljavajuće"

 

Znajući samu prirodu glasina poput ove, rekli bismo kako je najbolje sve uzeti sa OGROMNOM količinom skepticizma. Međutim, sama ideja o povratku velike sedmice dovoljna je da nas zagrije oko srca!

 

 

Najbolji cover "Those Who Fight"...IKAD! :)