DAMIR KAJIN

'Dok IDS ne prođe katarzu HDZ-a, u Istri neće biti sreće'

17.02.2014 u 16:38

Bionic
Reading

Nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin ocijenio je danas da u Istri - dok IDS ne prođe katarzu kakvu je HDZ prošao s Fimi medijom, neće biti sreće, te da je Fimi medija 'mila majka prema načinu na koji se u Istri korumpiraju mediji i plaćaju PR usluge'.

Damir Kajin rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli kako u dodjeli statusa počasnog predsjednika IDS-a na izbornom saboru, održanom u petak, sada već bivšem predsjedniku stranke Ivanu Jakovčiću također 'vidi paralelu s HDZ-om te s ostalim počasnim predsjednicima'.

'Jedan je u zatvoru u Mostaru, drugi u Valturi, treći je u Remetincu. Ne bi bilo dobro da četvrti završi u nekom bruxelleskom zatvoru', istaknuo je Kajin. Promjenu na čelu IDS-a komentirao je riječima: 'Na zapadu ništa novo.'

Kajin je danas, govoreći o problematici ovisnosti i droge u Istri, podupro uhićenja istarskih policijskih službenika.

'Ponižavalo me se, vrijeđalo i omalovažavalo dvije godine, a sada se shvatilo da Istra ima problem s drogom. Temeljni je problem kadroviranje lokalne vlasti u istarskoj policiji, što nas je dovelo u situaciju da imamo 60 puta više ovisnika od Bjelovarsko-bilogorske županije', zaključio je Kajin.