iznenađen i uvrijeđen

Dodik nakon vrijeđanja obitelji Đoković: RTS mi je priredio sačekušu

26.04.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorad Dodik izjavio je u srijedu da je Radiotelevizija Srbije (RTS) iz njima znanih razloga odlučila djelovati iz zasjede, neprofesionalno, u formi sačekuše, čime je poljuljala njegovo inače visoko povjerenje u tu nacionalnu medijsku kuću

'Gostujući u sinoćnjoj emisiji ‘Oko’ RTS-a, iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno, kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije Gorislavu Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Obitelj Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh', istaknuo je Dodik, prenosi N1 Sarajevo.

Dodik je naglasio da se iz dijela koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je dio kratkog razgovora s voditeljem Papićem pred sam početak snimanja emisije, jasno vidi da govori o pojedinim članovima tima koji nisu bili na visini zadatka, ni u pripremi ni tijekom turnira.

'Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočaranje u RTS. Nastavit ću poštovati i uvažavati uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i, kao i do sada, poštovati i cijeniti njegovu porodicu. Završit ćemo sve dogovore u vezi s turnirom Srpska open. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povrijedio članove porodice Đoković. Mene jest. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to učinili na ovako gnusan način. Kao iskreni štovatelj Novaka Đokovića, i kao tenisača i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj obitelji. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu', poručio je Dodik.

Dodik je u studiju RTS-a uoči emisije 'Oko' u neobaveznom razgovoru s novinarom Gorislavom Papićem uz psovke izjavio: 'Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu…'

  • +15
Milorad Dodik Izvor: Cropix / Autor: Antonio Balic / CROPIX