izbor izvođača radova

Dobroslavić: Za mjesec dana počinje izgradnja dnevne bolnice u Metkoviću

23.04.2020 u 13:32

Bionic
Reading

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić najavio je u četvrtak kako počinje postupak izbora izvođača radova na izgradnji dnevne bolnice u Metkoviću, dok bi radovi trebali početi kroz mjesec dana, ovisno o mogućim žalbama na odabir najpovoljnijeg ponuđača

Dobroslavić je, nakon sastanka s gradonačelnicima i načelnicima iz doline Neretve na temu pandemije koronavirusa, istaknuo kako je na natječaj dubrovačke bolnice pristiglo sedam ponuda za izvođača radova.

'Ponude su relativno povoljne, a koliko znam i niže su od procjene projektanata. Slijedi izbor najpovoljnijeg ponuđača pa potpisivanje ugovora te izgradnja', rekao je Dobroslavić.

Istaknuo je kako je zdravstvo u dolini Neretve na visokoj razini, jednako kao i u županiji.

'Popunjeni su svi timovi u domovima zdravlja i hitnoj medicini, a imamo i dvije Covid-ambulante. Sve funkcionira, a prigovori oporbe su motivirani politikanstvom', zaključio je Dobroslavić.

Dubrovačko-neretvanski župan je stanje pandemije koronavirusom u dolini Neretve ocijenio stabilnim, kao i u cijeloj županiji.

'Razgovarali smo posebno o stanju u domovima za starije i drugim socijalnim ustanovama. U dolini Neretve ih je četiri, a nažalost u jednu od njih, dom za starije u Pločama, koronavirus je uspio prodrijeti te smo imali velikih problema. U drugim ustanovama je stabilno stanje i vjerujem da će tako i ostati', rekao je Dobroslavić u Metkoviću.