zbog sanacije posljedica potresa

Dio Frankopanske ulice u Zagrebu u četvrtak zatvoren za promet. Provjerite kako će voziti tramvaji

28.09.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Zbog sanacije posljedica potresa, u četvrtak će Frankopanska ulica, na dijelu od Ilice do Dalmatinske ulice, od 10 do 20 sati, biti zatvorena za sav promet, priopćeno je u srijedu iz Grada Zagreba

U Gradu kažu da se taj dio Frankopanske zatvara za promet zbog potrebe smještaja miksera i pumpe za beton. Obilazni pravci za vrijeme radova bit će: Ilica - Kačićeva - Prilaz Gjure Deželića - Frankopanska ulica.

U Grad sugrađane moli da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. ZET je priopćio da će u četvrtak od 10 do 20 sati biti obustavljen tramvajski promet Frankopanskom i Savskom do Vodnikove, zbog sanacije posljedica u Frankopanskoj.

Tramvajske linije 12 i 13 prometovat će u oba smjera obilazno preko Glavnog kolodvora, a linije 14 i 17 preko Ulice Republike Austrije.

Linija 12: Ljubljanica - Savska - Vodnikova - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Vlaška - Dubrava.

Linija 13: Žitnjak - Ulica grada Vukovara - Savska - Vodnikova - Glavni kolodvor - Trg žrtava fašizma - Kvaternikov trg.

Linija 14: Savski most - Savska - Jukićeva - Ulica Republike Austrije - Ilica - Trg bana Josipa Jelačića - Draškovićeva - Mihaljevac.

Linija 17: Prečko - Savska - Jukićeva - Ulica Republike Austrije - Ilica - Trg bana Josipa Jelačića - Borongaj.