NOVA PRILIKA BISERU

Dino Špehar se vraća u Dinamove seniore

10.05.2013 u 14:05

Bionic
Reading

Prije dvije godine Dinamo je pompozno doveo Dinu Špehara iz Osijeka, no situaciju po pitanju te karijere nije se odvijala filmskom brzinom. Ipak, ove seubote talentirani napadač trebao bi upisati svoj drugi seniorski nastup u Dinamovom dresu

Trener Dinama Kruno Jurčić najavio je kako će iz juniorskog kadra za dvoboj sa Splitom povući Dinu Špehara.

'Dino igra zaista sjajno ove sezone. Najbolji je strijelac i igrač juniorske lige te je svojim radom zaslužio ovu priliku. Trenutno imamo dosta igrača koji zbog ozljeda, suspenzija ili reprezentativnih obaveza ne mogu igrati pa smo ga odlučili priključiti, ali još jednom ponavljam kako su glavni razlog ovakve odluke odlične igre koje pruža,' smatra Trener Jurčić, a prenosi gnkdinamo.hr.

Sin proslavljenog osječkog napadača Roberta zabio je lijep gol Osijeku u juniorskom finalu kupa na Poljudu, i na kraju ovoga prvenstva isteći će mu juniorski staž. U klubu još nisu definirali hoće li talentirani mladić seniorsku karijeru nastaviti u Lokomotivi ili Dinamu, a već u subotu dobit će priliku dokazati treneru Jurčiću i nadređenima da ima kapacitte potrebne za najbolji hrvatski sastav.

Zanimljivo, jedini dosadašnji seniorski nastup u Dinamovom dresu Špehar je također imao protiv RNK Splita, 12. svibnja prošle godine kada je odigrao posljednjih pet minuta dvoboja, a i posljednji seniorski nastup za Osijek imao je protiv istog protivnika. Tri uzastopna seniorska nastupa protiv istog kluba jasan su pokazatelj da je priča mogla imati i povoljniji rasplet po mladog napadača, no pružena mu je nova prilika koja ga može lansirati među adute na koje će Kruno Jurčić računati i tijekom ljeta.

Špeharov gol benfici nakon kojega je uslijedila ozljeda od koje se nedavno oporavio