KBC Sestre milosrdnice

Dijana Zadravec tvrdi da tijekom sukoba u bolnici nije bila agresivna

  • Autor: I. I. / Hina
  • Zadnja izmjena 19.12.2019 10:41
  • Objavljeno 19.12.2019 u 09:15
Dijana Zadravec

Dijana Zadravec

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Zamjenica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Dijana Zadravec u četvrtak je opovrgnula napise o njenom agresivnog ponašanja tijekom jučerašnjeg sukoba u toj bolnici te negira sve insinuacije koje su s tim u vezi objavljene u dijelu medija

'S obzirom na medijski prikaz koji već po višekratno viđenom scenariju iniciraju uvijek isti novinari, želim izvijestiti javnost da negiram neistinite tvrdnje u vezi mog agresivnog ponašanja te sve insinuacije koje su objavljene', ističe dr. Zadravec vezano uz, kako navodi, senzacionalističke medijske objave o neugodnom događaju u Ravnateljstvu KBC-a Sestre milosrdnice.

Riječ je slučaju koji se dogodio u srijedu ujutro u kojemu su sudjelovale dr. Zadravec i voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda Mija Primorac, a zbog čega je intervenirala i policija.

Ravnatelj KBC-a Mario Zovak od svih uključenih zatražio je očitovanje koje će proslijediti Povjerenstvu za unutarnji nadzor, a ono će, u skladu sa statutom bolnice, provjeriti što dogodilo, prikupiti izjave i dati mišljenje ravnatelju o mjerama koje treba poduzeti.

Dr. Zadravec u priopćenju ističe kako vjeruje da će pravosudni organi i povjerenstvo KBC-a utvrditi objektivno i realno sve činjenice u vezi tog nemilog događaja te ih prezentirati stručnoj i široj javnosti.

Napominje i da nije prvi put suočena sa sličnim medijskim napadima od kojih su svi, a neki i sudskim odlukama, u konačnici utvrđeni neistinitim.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!