NE IZLAZI IZ KUĆE

Daruvarac: Tužit ću sve novine, a pravdu ću potražiti i u Strasbourgu

20.12.2018 u 17:59

Bionic
Reading

Tužit ću sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka, a pravdu ću potražiti u Strasbourgu jer mi u Hrvatskoj nije zajamčeno pravično suđenje, požalio se Daruvarac

Ja ne bježim od onoga što sam napravio i odgovarat ću za to. Ali stvari su se otele kontroli, cijela država je protiv mene. I ja sam taj koji ne izlazi iz kuće, izjavio je Darko Kovačević Daruvarac koji na slobodi čeka suđenje zbog teškog premlaćivanja 18-godišnje djevojke iz Zadra.

Daruvarac je u razgovoru za 24 sata 'poručio da će tužiti sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka'. Rekao je i kako će pravdu potražiti u Strasbourgu jer mu u Hrvatskoj, kako tvrdi, nije zajamčeno pravično suđenje te su mu 'ukinuta temeljna ljudska prava'. 

'Ne bih pričao o djelu, jer je suđenje u tijeku i ne želim blatiti tu obitelj. Protiv te obitelji nemam ništa. Silno mi je žao što se to dogodilo. Bio sam pod utjecajem alkohola i steroida, ali ne bježim od dogovornosti. Žao mi je zbog svega što sam napravio i htio bih se ispričati obitelji i poručiti im da, što se mene tiče ne moraju se bojati i mogu slobodno hodati gradom jer nisam psihopat ni monstrum kakvim me se prikazuje', rekao je Daruvarac.