POŽARNA VJEŽBA

Dalmatina zatvorena od Gornje Ploče do Maslenice

24.05.2011 u 07:34

Bionic
Reading

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) jutros su izvijestili da se zatvara dionica autoceste A 1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica u oba smjera od 10 do 14,30 sati zbog vježbe gašenja požara u tunelu Ledenik, a obilazak je državnim cestama preko Udbine, Gračaca i Zatona Obrovačkog

Do 3. lipnja na riječkoj obilaznici zatvoren je izlazni krak na čvoru Rujevica u smjeru Zagreba, podsjećaju u jutrošnjem izvješću iz HAK-a o stanju i prohodnosti cesta.

Zbog radova na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi uz ograničenje od 80 kilometara na sat, dok je zbog radova na autocesti A3 Bregana - Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda pa je obilazak preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A2 Zagreb - Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema GP Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D1. Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h, izvijestio je HAK.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.