bez uvijanja

Đakić odgovorio Milanoviću: On postaje nemoralna hulja i politički nitkov

06.08.2021 u 16:48

Bionic
Reading

Josip Đakić, predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane uzvratio je predsjedniku Zoranu Milanoviću na izjavu u kojoj ga je nazvao propalicom

Nemam se nikakve potrebe čuti s Milanovićem - kazao nam je najprije HDZ-ov Josip Đakić kada smo ga danas poslijepodne upitali je li se u međuvremenu možda čuo s predsjednikom Zoranom Milanovićem. A onda je Đakić nastavio uzvraćajući svojim komentarom na to što ga je Milanović prije dva dana proglasio - propalicom.

- Onaj koji mene bezobzirno vrijeđa i ponižava, zato što sam odbio njegov prijem, morao bi znati da je ponos ratnika, odlikovanog s 11 medalja i odličja, dijametralno suprotan od pojma dezertera, kršitelja Ustava, nepoštovatelja zakona, čovjeka koji ismijava i zanemaruje nacionalne blagdane te poganskim i bezobraznim rječnikom, neprimjerenim instituciji predsjednika, vrijeđa i proziva sve i svakoga. Takav čovjek u našem današnjem društvu demokracije i uvažavanja postaje nemoralna hulja. I politički nitkov - nimalo uvijenim riječima kazao je Josip Đakić, ujedno i predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane, čime je sad i on "počastio" predsjednika države nimalo ugodnim epitetima.