udar na državnog odvjetnika

Cvitan kratko odgovorio na Mamićeve optužbe o privatnom ratu

03.03.2018 u 19:53

Bionic
Reading

Zdravko Mamić u subotu je teško optužio glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana. Tvrdi da Cvitan protiv njega vodi privatni rat i da mu je životni cilj mu je uništenje Zdravka Mamića.

'U nekoliko navrata, imam svjedoke je rekao, moće propasti Hrvatska, ali njega ću doći glave. E, pa nećeš Cvitane i tvoji pobočnici', kazao je Mamić na izvanrednoj konferenciji za medije.

Glavni državni odvjetnik je za RTL Danas kratko komentirao Mamićev istup kazavši da živimo u demokraciji gdje svatko može govoriti što želi pa makar to bile i gluposti.

Spomenimo i da je SDP-ov saborski zastupnik Saša Đujić komentirao na Facebooku napad Zdravka Mamića na državnog odvjetnik Dinka Cvitana.

'Pritisak Zdravka Mamića na Državnog odvjetnika i institucije koje bi u svakoj normalnoj državi morale biti neovisne je nedopustiv. Kad tome dodamo i nalaz sportske inspekcije koji kaže da je Davor Šuker izabran na ilegalnoj skupštini HNS-a, da se pola nogometnih dužnosnika nalazi pod istragama, a sada i kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, onda možemo reći da je stanje u hrvatskom nogometu katastrofalno. Krajnje je vrijeme da se u hrvatski sport uvede red, transparentnost i zakonitost!', napisao je Đujić na Facebooku.

Ovdje pročitajte što je Zdravko Mamić sve rekao na izvanrednoj konferenciji za medije u subotu.

  • +9
Zdravko Mamić održao izvanrednu konferenciju za medije Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL