performans ispred ministarstva

Ćorić: Pozivam Sinčića da nastavi s fizičkim aktivnostima, dobro će mu doći

02.10.2020 u 13:35

Bionic
Reading

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić komentirao je performans Ivana Vilibora Sinčića koji je istovario kombi soli pred Ministarstvom gospodarstva

'Dogodio nam se još jedan živopisni nastup Sinčića i njegove ekipice. Bilo bi sjajno kada bi Živi zid na europskoj i nacionalnoj razini išao s nekim konkretnim prijedlozima, ali već godinama nismo to u mogućnosti doživjeti, pa nismo ni ovaj put. Pozivam Sinčića da nastavi s fizičkim aktivnostima, dobro će mu doći i to je i način na koji će se pripremiti na ovu sezonu virusa', osvrnuo se za N1 ministar gospodarstva Tomislav Ćorić na performans Ivana Vilibora Sinčića koji je istovario kombi soli ispred zgrade Ministarstva gospodarstva.

Dodao je da je istina da je Hrvatska ovisna o uvozu, ali da je domaća proizvodnja veća od tog uvoza. Ćorić kaže da nije zabrinut zbog prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

'Naravno da ću se očitovati ako je predmet doista otvoren, ali ja ne vidim niti jedan razlog za propitivanje. S Kovačevićem se nisam vidio u Klubu u vrijeme kad je bio otvoren natječaj za izbor predsjednika uprave Janaf. U Klubu sam bio nakon toga, nakon lockdowna, s mobitelom.', rekao je Ćorić.

Komentirao je i hoće li dati ostavku.

'Na hrvatskoj javnosti i onima koji o tome odlučuju je da odluče imam li povjerenje ili ne. Predsjednik Vlade odlučuje koji je tim s kojim igra i dok god sam ja u tom timu učinit ću sve što je najbolje za resor koji vodim', kazao je Ćorić.