NOVOGODIŠNJI MASAKR

Četvero ubijenih u kući na sjeveru Engleske

02.01.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Mrtva tijela muškarca i triju žena pronađena su u nedjelju u kući u engleskom gradu Peterleeu u okrugu Durham, izvještava BBC

Svi su poginuli bili u rodu ili su se poznavali. Policija vjeruje da je riječ o rezultatu oružanog obračuna, a uz tijelo muškarca pronađena je puška.

Ozlijeđena je još jedna žena, 19-godišnja rođakinja jedne od žrtava. Ona je završila u bolnici nakon što je utvrđeno da je nastrijeljena puškom, a kako ozljede nisu bile opasne po život puštena je kući.

Policija je pozvana na mjesto zločina nakon dojave o leševima koju je zaprimila u nedjelju nešto prije ponoći. Tijela su pronađena u različitim sobama u prizemlju kuće, a ozlijeđena je žena pronađena u drugoj kući u istoj ulici.

'Hodao sam kući s posla sinoć u 15 do 12 i prvo što sam vidio tipa prekrivenog krvlju kako trči okolo. Vikao je: Netko je upucan u glavu', ispričao je jedan susjed.

Utvrđeno je da je muškarac taksist Michael Atherton, star između 40 i 50 godina, a jedna od žrtava zove se Susan McGoldrick, piše Daily Mail. Iako dobi žena nisu otkrivene, poznato je da je najmlađa žrtva bila tinejdžerka.