USKRSNO VESELJE

Čačić: Sammir će doći u formu da ga i Bilić primijeti

09.04.2012 u 11:26

Bionic
Reading

Dinamo je pobjedom na Šubićevcu protiv Šibenika i teoretksi osigurao sedmi uzastopni, odnosno ukupno 14. naslov hrvatskog prvaka. Treneru Čačiću to je prvi trofej, što mu je 'dalo krila' pa se već promaknuo u Bilićevog 'savjetnika'

Dinamo je osvojio sedmi uzastopni naslov prvaka Hrvatske, a treneru Anti Čačiću ostvarila se želja da Uskrs dočeka kao prvak.

'Lijepo se bilo probuditi kao prvak, a najljepša čestitka stigla mi je od unuka koji su pjevali Dinamo je pravi Šampion', rekao je Čačić

Već nakon utakmice protiv Hajduka bilo je jasno da će Dinamo biti prvak, a u Šibeniku je stigla i matematička potvrda.

'Od nas se očekivalo da budemo prvaci, to smo si praktički osigurali već nakon utakmice s Hajdukom. Želio bih istaknuti da smo jako popravili efikasnost, imamo gol-razliku 25:1. 12 pogodaka postigli su napadači, deset vezni igrači, a tri obrambeni. Istaknuo bih Sammira koji me zadovoljio. On je moje veselje i učinit ćemo sve da ga do kraja sezone dovedemo u zavidnu formu, a onda ni izbornik neće biti imun na njegove dobre igre'.

Iako su osvojili naslov, Čačić ne želi da dođe do opuštanja.

'Moramo ostati motivirani do kraja prvenstva, momčad tu mora pokazati karakter. Bitno je da preostale utakmice odigramo što je bolje moguće kako bi publika, a i mi sami, bili zadovoljni'.